Produkter för 61 cachaca (7)

Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blandning av tillsatser, kryddor och örter, avsedd för charkuterier, för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo", tillverkad genom en mognads- och torkningsprocess som varar längre än 45 dagar. Format: förpackning 200g, påse 5kg
extra färsk longaniza 039

extra färsk longaniza 039

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av köttprodukten kallad "Longaniza fresca" eller "Salsicha fresca". Giltig produkt för alla typer av kött. Format: 4 kg påse
Komplett härdad tillsats 049

Komplett härdad tillsats 049

Blandning av tillsatser och hjälpprodukter, avsedd för charkuteribruk, för tillverkning av köttprodukter som är inlagda, oavsett om de är torkade (inklusive med en mognadsperiod på mindre än 30 dagar) eller värmebehandlade. Används som ett komplement i recept som tillför salt och kryddor. I övriga fall måste man kontrollera att summan av tillsatserna inte överskrider de lagliga maximala gränserna för den tillverkade korven. Format: låda 6 kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av köttprodukten som inte har behandlats med värme, kallad "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", tillverkad med långsam mognadsteknik (temperatur från 6 till 12ºC och initial relativ luftfuktighet från 78 till 86%). Format: påse 4 kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för charkuteribruk, för tillverkning av den värmebehandlade köttprodukten kallad "Morcilla". Format: 5 kg påse
Chorizo bílý criollo 120

Chorizo bílý criollo 120

Blandning av tillsatser, kryddor och smaksättningar, avsedd för charkprodukter, för tillverkning av den köttprodukt som inte har behandlats med värme och kallas "chorizo blanco" eller "longaniza blanca", som är lagrad med traditionella metoder i minst 30 dagar. Format: förpackning 160g, påse 4kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Blandning av tillsatser, kryddor och örter för tillverkning av den köttprodukt som inte har värmebehandlats och kallas "Sobrasada"; på grund av avsaknaden av begränsande tillsatser är den mottaglig för att konsumeras färsk, lufttorkad och/eller lagrad genom en mognads- och torkningsprocess. Format: förpackning 270g, påse 3,6Kg